На Черкащині навчали поліцейських вести перемовини з учасниками масових заходів

На Черкащині навчали поліцейських вести перемовини з учасниками масових заходів

В Черкасах розпочався триденний семінар-тренінг «Поліція Діалогу» для поліцейських з семи областей. Правоохоронців навчатимуть вести перемовини з учасниками масових заходів з метою попередження вчинення ними порушень публічного порядку та уникнення силового розв’язання конфлікту. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА за інформацією Головного управління поліції в Черкаській області.

Група тренерів Консультативної місії ЄС та Національної поліції України, які раніше пройшли тренінги, розпочали базовий курс для представників підрозділів превентивної діяльності щодо концепції дій груп поліції діалогу. У тренінгу беруть участь поліцейські з Черкаської, Дніпропетровської, Житомирської, Львівської, Одеської, Хмельницької та Чернігівської областей.

Правоохоронців навчатимуть психології натовпу, виявляти правопорушників та оцінювати ризики під час проведення масових заходів, вести перемовини з учасниками масових заходів з метою попередження вчинення ними порушень публічного порядку та уникнення силового розв’язання конфлікту.

– Основною ціллю тренінгу є підготовка співробітників груп комунікації поліції для діяльності під час проведення різних масових заходів та деескалації можливих публічних напружень, – розповіла тренер місії Лена Борг, яка вже 40 років служить у поліції Швеції .

Як повідомлялось раніше, поліцейські Швеції та Данії розпочали для українських поліцейських тренінги із забезпечення громадського порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x