В Умані під час ліквідації пожежі врятовано новонароджену дитину та вагітну

В Умані під час ліквідації пожежі врятовано новонароджену дитину та вагітну

Пожежа сталася у квартирі на другому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку на вулиці Горького. Коли на місце події прибув черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини, дим від пожежі заполонив сходову клітину під’їзду та почав заповнювати квартири вище розташованих поверхів. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» інформує речник Управління Державної служби України з НС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Найбільша небезпека загрожувала новонародженій дитині у квартирі на четвертому поверсі та вагітній жінці з квартири на 9-му поверсі.

Дитину дівчинку які лише 21 день від народження, рятувальники винесли у безпечне місце у імпровізованому боксі в якому зробили підпором повітря від індивідуального апарату рятівника. Вагітну жінку, рятувальники вивели на вулицю одягнувши на неї спеціальну дихальну маску та надаючи їй психологічне супроводження.

Після евакуації і дитину і вагітну оглянули медики «швидкої», за словами лікарів стан їхнього здоров‘я занепокоєння фахівців не викликає, але для додаткового спостереження, обох евакуйованиїх було доставлено до міської лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x