Оглядовий майданчик відкрили у «Сосновому бору» (ФОТО)

Оглядовий майданчик  відкрили у «Сосновому бору» (ФОТО)

Оглядовий майданчик після реконструкції відкрили сьогодні в черкаському парку «Сосновий бір». Він розташований поруч із Мостом кохання та відкриває мальовничу панораму на Дніпро. Будівельні роботи тут тривали близько двох місяців. Їх виконувало приватне підприємство «БК Мастер Строй».Повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

Тут звели чотири нові накриття у вигляді вітрил. На них лазером нанесли зображення вишиванки. Кожен із навісів спорудили на трьох опорах. Усе – із матеріалу, що не ржавіє. Територію майданчику облаштували тротуарною плиткою. Разом із тим, тут встановили новий паркан зі сталі та скла замість старого бетонного, а ще – лавочки. У вечірній та нічний час він підсвічуватиметься.

Оглядовий майданчик  відкрили у «Сосновому бору» (ФОТО)«Цей майданчик був створений разом із парком, орієнтовно, наприкінці 60-х – на початку 70-х років. Він мав застарілий вигляд і достатньо непрезентабельний вигляд, хоч ми час від часу й фарбували його, – прокоментував Володимир Стойко. – Разом із скульптором Романом Турецьким нам вдалося в нашому парку втілити креативний і стильний проект».

Загалом оновлення оглядового майданчику в «Сосновому бору» вартує майже 1 млн 400 тис. грн. Це кошти субвенції з обласного бюджету міському, які були спрямовані за пропозицією «свободівської» фракції в облраді, зокрема, заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара.

«Цей парк без перебільшення – візитівка нашого міста, наша родзинка. Він був, є і, я переконаний, далі буде одним із найулюбленіших місць відпочинку жителів та гостей Черкас. З цього оглядового майданчику відкривається чудова панорама на Дніпро, яка вражає, – прокоментував заступник міського голови Юрій Ботнар. – Впевнений, що відвідувачі полюблять цей новий – сучасний майданчик та із задоволенням проводитимуть тут час. Ми, зі свого боку, продовжимо створювати тут більш гарні й комфортні умови для відпочинку».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x