Канівчанин зберігав удома бойову гранату

Канівчанин зберігав удома бойову гранату

До чергової частини Канівського відділення поліції надійшла інформація від місцевих жителів про чоловіка, який на одній із центральних вулиць п’є пиво та чіпляється до людей. На місце поліції виїхала слідчо-оперативна група. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Правоохоронці, що прибули за викликом, встановили особу чоловіка. Ним виявився місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено гранату РГД-5 без запалу. Чоловік від пояснень відмовився.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження. Згідно експертизи вилучений предмет виявився корпусом бойової гранати РГД-5. За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x