Юрій Оробець провів лекції про культуру здоров\’я для молоді ЧДТУ

Юрій Оробець провів лекції про культуру здоров\’я для молоді ЧДТУ

Цього тижня в Черкаському державному технологічному університеті відбулися лекції для студентської молоді відомого викладача собріології, заступника голови громадської організації «Рух» Твереза Україна» Юрія Оробця. Лекції на тему «Культура здоров’я» проходили у форматі живого діалогу між студентами у супроводі цікавих актуальних відео та презентацій. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ЧДТУ.

– Тверезість − це природній та творчий стан людини,− наголосив Юрій Григорович. – Під час лекції ми розглянемо, як перебувати у цьому стані все життя. Кожна людина народжується тверезою, а потім у неї цю тверезість забирають шляхом надання хибної інформації.

Знаний лектор пояснив, що таке тверезість та детально зупинився на впливі алкоголю на організм людини, акцентувавши увагу, що зловживання психоактивними речовинами є шкідливою соціально-психологічною програмою, яку можна при бажанні змінити.

Юні слухачі дізналися чимало цікавих та нових фактів про алкоголь, а деяка інформація навіть здивувала та викликала неоднозначне сприйняття.

Заходи спрямовані на популяризацію здорового способу життя систематично проводяться у Черкаському державному технологічному університеті як складова цілісної системи виховання молодих особистостей як майбутньої наукової еліти Черкащини та України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x