ЧДТУ запрошує взяти участь у квесті від представництва ООН в Україні

ЧДТУ запрошує взяти участь у квесті від представництва ООН в Україні

Інформаційний Центр Європейського Союзу Черкаського державного технологічного університету повідомляє, що на День міста – 15 вересня 2018 року, команда Представництва ООН в Україні влаштує квест «Цілі сталого розвитку», а співорганізатором змагання виступає Черкаський державний технологічний університет. Проект «City Day Quest» присвячений 70-річчю Декларації прав людини, і квести цього року проводяться в 25 містах України. Про це інформує прес-служба закладу.

Учасникам потрібно пройти 17 локацій, на кожній з яких буде запропоновано вирішити цікаве завдання стосовно тієї чи іншої Цілі. Зокрема, це подолання бідності, якісна освіта, чиста вода, гендерна рівність, глобальне партнерство.

Для того, щоб взяти участь необхідно прийти з друзями, рідними та знайомими з 12-ої години на Мистецький простір на Хрещатику (на розі вулиць Героїв Небесної сотні та Хрещатик) та зареєструвати свої команди (від 2 до 5 осіб) безпосередньо на локації.
Кожен учасник отримає подарунок від ООН в залежності від кількості виконаних його командою завдань. Вік учасників не обмежений, цікаво буде всім!

Мета – інтерактивне ознайомлення громадян з Цілями сталого розвитку – ключовими напрямками розвитку суспільства, яких сьогодні дотримуються всі країни світу.
Коли? 15 вересня 2018 року, з 12:00 Де? м. Черкаси, Мистецький простір на Хрещатику (на розі вулиць Героїв Небесної сотні та Хрещатик).

Реєстрація: команди від 2 до 5 осіб реєструються перед проходженням квесту безпосередньо на місці проведення. Кожен учасник отримає подарунок від ООН в залежності від кількості виконанних його командою завдань.

Цілі сталого розвитку (ЦСР), яких на сьогодні дотримуються всі країни світу, встановлюють власні показники розвитку і включають 17 цілей і 169 конкретних завдань. Перелік ЦСР був офіційно затверджений на засіданнях Генеральної Асамблеї ООН в кінці вересня 2015 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x