У ЧДТУ запрацювала виставка «Українські словники»

У ЧДТУ запрацювала виставка «Українські словники»

До Міжнародного дня грамотності у бібліотеці Черкаського державного технологічного університету відкрилася виставка «Словники України». Завдяки такій інформаційній акції працівники бібліотеки ЧДТУ заохочують молодь до читання, спонукають розширювати словниковий запас. Для студентів, які вивчають технологічні спеціальності, довідкові видання залишаються одним із важливих інструментів у навчанні. Про це інформує прес-служба закладу.

− На виставці представлений «Англо-український словник обчислювальної техніки, інтернету і програмування». Це важлива книга для студентів факультету інформаційних технологій та систем, адже їхня спеціалізація передбачає використання специфічних термінів, − говорить завідувач відділом довідково-бібліографічної та інформацфйної роботи Наталія Голотенко.

Крім тематичних видань для технічних дисциплін, на виставці представлені тлумачні, орфографічні, фразеологічні, філософські, юридичні словники.

Також можна ознайомитися із цікавою та пізнавальною довідковою літературою з усіх іноземних мов, які вивчають студенти у ЧДТУ.

Всі ці книги студенти та викладачі університету можуть використовувати як в повсякденному житті так і для своєї наукової діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x