У Мошнах ремонтують дорогу

У Мошнах ремонтують дорогу

У селі Мошни Черкаського району на автодорозі державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 45+800 – км 52+800 продовжуються роботи із влаштування шару посилення дорожнього одягу щебенево-піщаною сумішшю ЩПС-40, обробленої цементом, товщиною 18 см за допомогою асфальтоукладальника. Вже влаштовано 8200 кв. м шару посилення дорожнього одягу щебенево-піщаною сумішшю ЩПС-40, обробленої цементом. Про це інформує Черкаська ОДА.

Також, як повідомляють у САД області, продовжуються роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону за допомогою асфальтоукладальника, якого влаштовано понад 8 тис. кв. м.

Також влаштовано шар посилення дорожнього одягу щебенево-піщаною сумішшю ЩПС-40 на одному зупинковому майданчику та проводяться роботи із підсипання узбіччя щебенево-піщаною сумішшю. Наразі продовжуються роботи із влаштування шару ЩПС та вирівнюючого шару асфальтобетону.

По завершенню влаштування шару щебенево-піщаної суміші та вирівнюючого шару асфальтобетону, розпочнуться роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонної суміші ЩМА-20, а також роботи із підсипання та укріплення узбіч.

Постійний технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x