Cвято благодійності та спорту – CherITy Fest відбудеться у неділю

Cвято благодійності та спорту – CherITy Fest відбудеться у неділю

Черкаська IT компанія SPD-Ukraine вже вчетверте об\’єднує колег та проводить справжнє свято благодійності та спорту – CherITy Fest. Фестиваль традиційно пройде в парку Сосновий бір, який надає «КП Дирекція Парків», в неділю, 16 вересня 2018 року. Всі заходи, які вже пройшли в рамках фестивалю та будуть проходити спрямовані на збір коштів на встановлення ігрового майданчику у дитячому притулку «Теплий дім» та закупівлю обладнання у відділення дитячої онкогематології Черкаського обласного онкодиспансеру. Всі бажаючі можуть взяти участь в активностях.

О 10.00 розпочинається реєстрація на забіги. Для всіх, хто старше 18 років, буде запропоновано три дистанції: 2,5, 5 або 10 км. Для участі треба зробити благодійний внесок – від 200 грн. Учасники, що фінішують у перших трійках, отримають подарунки.
Дітки віком 3-5 та 6-8 років зможуть взяти участь у костюмованих забігах, цікаві подарунки отримають усі маленькі учасники!
На фестивалі показові виступи вже готують MMA Grizzly та черлідери Черкаських Мавп.
Компанія «Master of Code» вже другий рік організовує локацію IT Garage Sale, де можна буде придбати за класними цінами гаджети та техніку, яку зібрали серед IT-компаній.
Команда компанії «Ekreative», кожен рік виступає організатором фудкорту, але цього року вони збирають кошти ще й на Благодійному аукціоні відомих людей нашого міста. Тож придбавши щось на фестивалі, чи просто перекусивши, ви також допомагаєте дітям.

Цього року індивідуальні змагання розділені на чоловічі та жіночі. Також новинкою стануть велозаїзди, для участі у яких треба бути старше 18 років, зробити благодійний внесок та мати велосипед і шолом.
Вперше на території проведення фестивалю з\’явиться локація IT-освіти.

CherITy Fest -це фестиваль для дорослих і дітей, для спортсменів та глядачів, для містян та гостей міста. Це свято для всіх, хто хоче чудово провести недільний день 16 вересня. Важливий кожен учасник і кожен глядач, це реальна можливість разом зробити наше місто кращим. Приходьте та відчуйте на собі емоції від CherITy Fest!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x