Жашківчанин виростив 70 кущів коноплі

Жашківчанин виростив 70 кущів коноплі

Працівники Жашківського відділення поліції виявили незаконний посів коноплі на присадибній ділянці у жителя Жашкова. Рослини вилучено. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Під час оперативно-профілактичних заходів з виявлення та знищення незаконних посівів снодійного маку та конопель працівники поліції Жашківського району виявили у місцевого жителя посів рослин коноплі, які були ретельно просапані та доглянуті. Як встановлено, чоловік засіяв частину власної присадибної ділянки коноплею. Щоб приховати посів, огородив його шифером. Правоохоронці з його ділянки вилучили 70 рослин. Як розповів чоловік, він посіяв їх для власного використання.

Жашківчанин виростив 70 кущів коноплі

Речові докази вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Жашківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до семи років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x