Білоусов просить гроші в міністра фінансів

Білоусов просить гроші в міністра фінансів

У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася з непроведенням платіжних доручень, які забезпечують стале фінансування міської інфраструктури, секретар міської ради, в.о. міського голови Черкас Віктор Білоусов звернувся до Міністра фінансів України О.В. Шлапака. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

Наводимо текст звернення:

«Шановний Олександре Віталійовичу!

Від імені виконкому Черкаської міської ради прошу Вашого особистого втручання у вирішення проблеми проведення платежів по бюджету нашого міста.

На сьогодні в м. Черкаси склалася вкрай напружена ситуація з проведення платіжних доручень для забезпечення сталого фінансування міської інфраструктури. Затримка з проплатами призводить до унеможливлення забезпечення життєдіяльності обласного центру. Станом на 23 квітня 2014 року загальна сума непроведених платіжних доручень органами Держказначейства по місцевому бюджету складає 150,0 млн. грн.

Це видатки на харчування дітей у дошкільних закладах; медикаменти; енергоносії; субвенцію з перевезень електротранспортом пільгових категорій населення; освітлення та прибирання міста; діяльність закладів освіти та охорони здоров’я.

Ми розуміємо загальний політико-економічний стан в державі, однак слід врахувати й інше: щоденно на рахунки міського бюджету надходять щонайменше 1,0 млн. грн., а фінансове підкріплення 21, 22, 23 квітня складає лише 100, тис. грн. – це крапля в морі!

Просимо Вашого особистого втручання.»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x