Черкаські діти відзначили свято лісу

Черкаські діти відзначили свято лісу

Із нагоди відзначення Дня працівника лісу у черкаському парку «Сосновий бір» відбулося свято лісу для дітей. Організатори – Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства та державні лісогосподарські підприємства області. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Активну участь у заході взяли учні шкільних лісництв з різних куточків Черкащини, жителі та гості обласного центру.

Черкаські діти відзначили свято лісу

Лісівничі інтерактивні конкурси, квести, змагання додали активності та змагальницького духу, а подарунки та солодощі від лісівників – позитивного настрою усім учасникам заходу.

Паралельно діяли лісівничі локації: «Лісова картина», «Розмалюй годівничку», «Лісова поробка».

До уваги учасників були представлені чудові виступи дитячих колективів та учнів шкільних лісництв.
Завершальним акордом свята став лісівничий флешмоб «Я люблю ліс».

Як наголошує начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, профорієнтаційна робота з учнівською молоддю є одним з важливих напрямків діяльності лісівників Черкащини. Насамперед це здійснюється задля поширення серед молоді знань про ліси та їх важливість для кожного з нас, забезпечення зацікавленості у збереження лісових насаджень, природи, і, що не менш важливо, – вибору майбутньої професії.

Загалом на базі державних лісогосподарських підприємств активно функціонують 12 шкільних лісництв, у яких школярі здобувають знання, уміння і навички у галузі лісівництва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x