Студенти ЧДТУ влаштували туристичний похід

Студенти ЧДТУ влаштували туристичний похід

13 вересня 2018 року з нагоди святкування Дня факультету харчових технологій та сфери обслуговування та напередодні Міжнародного дня туризму, Дня працівника фізичної культури та спорту і Дня здоров’я факультет харчових технологій та сфери обслуговування організував туристичний похід за участю студентів І-V курсів спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології» та «Право». Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.
Цього дня студентство мало змогу насолоджуватися краєвидами і повітрям соснового лісу, здійснивши цікаву мандрівку насичену різноманітними конкурсами: презентувати свою команду, проявити себе у спортивних змаганнях, провести конкурс з приготування та презентації українського кулешу з дегустацією та представити свою команду з номерами художньої самодіяльності.
На святі були присутні ректор ЧДТУ Олег Григор та декани факультетів, які стали учасниками суддівської комісії та продегустували український куліш, що приготували команди.
Студенти брали активну участь у конкурсах, намагаючись представити себе якнайкраще та здобути перемогу. Найактивнішими за результатами набраних балів стали студенти 4 курсу, група ТБВ-54 спеціальності «Харчові технології». Завдяки креативності та досвідченості, неодноразовій участі та перемозі у різних конкурсах та фестивалях на ІІ місці – збірна магістрів 1 курсу спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа»; ІІІ місце – магістри 1 курсу спеціальності «Харчові технології».
У цьому році до факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ вступило багато талановитих студентів і в цьому була можливість переконатися під час виконання ними художніх номерів. Свої таланти студенти зможуть ще не раз продемонструвати, зокрема на фестивалі – «Дебют першокурсника – 2018», який пройде в університеті вже наприкінці вересня.
Переможці конкурсів й учасники туристичного походу отримали призи. Та головною нагородою для всіх став гарний настрій і доброзичлива атмосфера спілкування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x