В обласному центрі врятували трьох дітей і матір із пожежі

В обласному центрі врятували трьох дітей і матір із пожежі

Вчора, 16 вересня близько 22:30 в 9-ти поверховому гуртожитку на вулиці 30-років Перемоги сталася пожежа. Загорання в кімнаті на 2-му поверсі сталося через замикання електромережі. Загорання було виявлене лише коли вогонь майже повністю охопив кімнату, а дим почав заповнювати коридори та сусідні помешкання. Мешканці гуртожитку відчувши їдкий дим, одразу звернулися по допомогу за номером «101» та почали самостійно виходити з задимленої будівлі. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДСНС України в Черкаській області.

Коли на місце події прибуло перше відділення із 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення, стало відомо, що в одній із кімнат поруч із палаючою квартирою знаходяться люди яким потрібна термінова допомога.

Під час проведення розвідки у апаратах на стисненому повітрі, в одній із кімнат, пожежні в диму знайшли 34-річну матір та трьох її дітей 14, 12 та 3 років. Одягнувши на потерпілих спеціальні дихальні маски, співробітники ДСНС вивели їх сходами на свіже повітря. Після огляду лікарями швидкої медичної допомоги врятовані від госпіталізації відмовилися.

Пожежу, що завдала значної шкоди помешканню було повністю ліквідовано о 23:15.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x