Смілянський школяр став чемпіоном Європи з драгонботу

Смілянський школяр став чемпіоном Європи з драгонботу

Спорт – це одна із граней, що допомагає людині розкрити та реалізувати себе. Але відомо, що будь-який успіх неможливий без великої праці та наполегливості. Про те, скільки зусиль потрібно докласти, щоб стати переможцем, добре знає учень 10-го класу НВК «Смілянська загальноосвітня школа I-III ступенів №3-колегіум» Владислав Силка, який продовжує радувати Черкащину своїми спортивними здобутками. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

У кінці серпня у німецькому місті Бранденбург пройшов чемпіонат Європи з драгонботу. За перемогу та звання чемпіонів змагались 18 команд із різних європейських країн. Українську команду представили лише два учасники, серед яких і Влад Силка, який повернувся додому чемпіоном Європи.

У вересні в Києві відбулись відкриті Всеукраїнські змагання “Пам’ять” з веслування на байдарках і каное, на яких Владислав виборов два ІІ місця на дистанції 200 і 500 метрів.

І зовсім свіжа новина: 15 вересня у Смілі на відкритих обласних змаганнях із веслування, присвячених пам’яті патріотів України і загиблим в АТО, наш спортсмен знову став переможцем, отримавши золоту та срібну медалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x