В Оршанці відбувся випуск прикордонників

В Оршанці відбувся випуск прикордонників

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбувся урочистий мітинг з нагоди випуску молодших інспекторів прикордонної служби. Свідоцтва про закінчення навчання отримали 270 військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

У цей день держава отримала вмотивованих, принципових прикордонників, які будуть ефективно виконувати завдання з охорони державного кордону та матимуть водночас високий рівень довіри громадськості, відзначають у найчальному закладі.

– Сьогодні у нас знаменна подія – черговий випуск охоронців державного кордону, – наголосив, звертаючись до випускників, заступник директора департаменту-начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу полковник Олег Фігура. – У непростий для країни час ви будете нести службу по охороні державного кордону. Попереду немало випробувань, але отримані знання та ваша наполегливість дозволять вам з честю і гідністю виконати всі поставлені перед вами завдання.

Продовжились заходи хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя обеліску «Прикордонникам усіх поколінь» та вшанування пам’яті військовослужбовців, які віддали найцінніше – власне життя.

Під супровід військового оркестру прикордонники попрощалися з Головним центром підготовки особового складу і в останній раз, карбуючи крок, пройшли урочистим маршем.

Відмітимо, що протягом усього періоду навчання випускники наполегливо вивчали та старанно засвоювали весь поданий матеріал. Відповідно до навчальної програми заключним етапом для військовослужбовців стали комплексні екзамени з тактики прикордонної служби, прикордонного контролю та адміністративного провадження, а також з фізичної підготовки і особистої безпеки та застосування сили.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x