Чорнобаївські рятувальники перевірили готовність сил та засобів

Чорнобаївські рятувальники перевірили готовність сил та засобів

19 вересня, комісія на чолі із першим заступником начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергієм Озераном здійснила контрольну перевірку готовності сил та засобів районної мобільної групи цивільного захисту. Про це інформує прес-служба УДСНС України в Черкаській області.

Готовність спеціальної та інженерної техніки, технічних засобів та обладнання продемонстрували: служба енергетики, медична служба, служба охорони громадського порядку, служба зв’язку та оповіщення, служба торгівлі і харчування, служба транспортного і технічного забезпечення, служба захисту рослин і тварин, комунально-технічна служба, інженерна служба, які входять до складу районної мобільної групи, яка створюється для ефективного реагування у випадку виникнення масштабних надзвичайних ситуацій.

Під час роботи, фахівці Управління ДСНС перевірили наявність запасу пально-мастильних ресурсів і матеріально-технічних резервів необхідних для забезпечення дій підрозділів. Значну увагу рятувальники також приділили і стану спеціального спорядження, яке буде використовуватись під час проведення рятувальних та інших робіт в умовах погіршення погодних умов у зимовий період.

Свої сили і засоби та готовність до дій за призначенням продемонструвала і пожежно-рятувальна служба Чорнобаївської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області. Рятувальники в черговий раз продемонстрували оснащення спеціальної техніки та підтвердила свою боєздатність до виконання поставлених завдань.

Також, цього ж дня, фахівці ДСНС на виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки перевірили в районній державній адміністрації відповідну документацію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x