У Жашкові рятувальники звільнили дятла

У Жашкові рятувальники звільнили дятла

Кого тільки не доводилось звільняти із халепи рятувальникам. Їжаки та мавпи, вужі і соколи, корови, коні, свині, не рахуючи котів та собак. І ось нове поповнення. Сьогодні, у Жашкові було звільнено дятла. Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбуці речник управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

Птаха, який регулярно підхарчовувався на старому електричному стовпі перед райвідділком поліції, знали усі поліцейські. Його працьовитий та сумлінний підхід до довбання, який часто співпадав із приходом персоналу на роботу, або змінами, не міг залишитися поза уваги поліцейських.

Аж ось настав момент, коли дятел із мисливця перетворився на дичину. Під час пошуку у старому дерев‘яному стовпі хробаків, птах несподівано заплутався у електричних проводах. Спроби звільнитися, виявилися марними і червоноголовий знесилений мисливець безсило повиснув коло стовпа.

На звернення поліцейських, до місця події на вулицю Соборну прибув черговий караул Жашківської пожежно-рятувальної частини. Встановивши висувну драбину. Піднявшись на стовп, рятувальники за допомогою діелектричного інструменту звільнили птаха-невдаху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x