Черкаський національний розвиває співпрацю з корпорацією «UKRAVIT»

Черкаський національний розвиває співпрацю з корпорацією «UKRAVIT»

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького традиційно приділяє велику увагу зв’язкам із роботодавцями. Одним із таких партнерів є Науково-дослідний інститут «Інститут здоров’я рослин», з яким укладено договір про співпрацю. Його засновником є вітчизняний лідер із виробництва високоякісних засобів захисту рослин та мікродобрив — група компаній «UKRAVIT». Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Продовжуючи співпрацю з корпорацією, колектив викладачів ННІ природничих наук на чолі з директором Максимом Гаврилюком провели робочу зустріч в «Інституті здоров’я рослин». Її метою було розширення співпраці в науковій галузі та спільній підготовці студентів. Представників університету гостинно зустріли директор ТОВ «Фабрика агрохімікатів» Віталій Ільченко, директор «Інституту здоров’я рослин» Сергій Проценко та науковий консультант інституту Володимир Маліновський.

Представники ННІ природничих наук мали змогу особисто відвідати лабораторії директор «Інституту здоров’я рослин», поспілкуватися з фахівцями. Їм було продемонстровано унікальне обладнання. Компанія «UKRAVIT» інвестує великі кошти у розвиток виробництва, а тепер — і науки. Тому співпраця з науковцями Черкаського національного дозволить реалізувати нові проекти. Також обговорено шляхи розвитку співпраці між партнерами, а саме — обмін досвідом, проведення спільних наукових досліджень, проходження виробничої практики студентів, залучення практиків до підготовки студентів, участь у наукових конференціях і семінарах тощо.

Такий формат співпраці дозволить студентам університету проводити наукові дослідження на сучасному обладнанні виробництва Японії, Швейцарії, Німеччини і США в колі кваліфікованих працівників, які працюють в «Інституті». Основними напрямами наукових досліджень є аналіз і розробка нових препаратів, контроль якості, аналіз ґрунту, тести і дослідження всіх видів сільськогосподарських культур.

У сучасних умовах підготовка майбутніх фахівців природничого циклу повинна проходити в умовах, що максимально наближені до реального виробництва. Тому результатом зустрічі стало тверде переконання сторін, що співпраця сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців у Черкаському національному університеті та розвиткові наукових досліджень в «Інституті здоров’я рослин».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x