У Черкасах презентували муніципальний спортклуб «Дніпро-Черкаси»

У Черкасах презентували муніципальний спортклуб «Дніпро-Черкаси»

Презентація нового муніципального спортивного клубу, який прийматиме різні види спорту, відбулася 18 вересня у Черкасах. Говорили про роботу, функції клубу, давали відповіді на запитання, презентували нову форму та оприлюднили логотип. Про це інформує прес-служба черкаської ОДА.

На прес-конференції були присутні: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, заступник міського голови Юрій Ботнар, директор КП «Центральний стадіон» Юрій Гончаров, заступник міського голови Ігор Коломоєць, головний тренер команди МСК «Дніпро» (Черкаси) Євген Тарасенко.

– Хочу запевнити вас, що безпосередньо функціональними обов’язками обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту є і розвиток резервного спорту, і участь збірних команд області у чемпіонатах України, і допомога у навчально-тренувальному процесі. Вважаю, що підготовка до змагань за рахунок і місцевого і обласного бюджетів – саме в такому чудовому тандемі дасть позитивний результат, – зазначив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x