Благодійний фонд «Деликат» допоміг дитині, яка не може ходити

Благодійний фонд «Деликат» допоміг дитині, яка не може ходити

Цього місяця, кошти, що зняли благодійники зі спеціальних боксів, облаштованих на касах мережі «Деликат» у місті Черкаси, Сміла, а також у магазинах партнерів Романа Дісканта й Олександра Карпенка, надали як допомогу 12 особам, які опинилися у складних життєвих обставинах.

– Ми зібрали 31 тисячу гривень: 28,5 тисячі гривень через бокси на касах наших магазинів та магазинів партнерів. Також ми продали на 2,5 тисячі гривень тематичних наліпок, цього місяця вони в тестовому режимі продавалися лише в одному магазині мережі – «Деликат+», – розповів голова благодійного фонду та генеральний директор мережі магазинів «Деликат» Денис Буря. – Ми побачили, що цей експеримент удався, тож плануємо розширити асортимент благодійних товарів.
– Звісно, значну увагу ми звертаємо на самотніх і нужденних людей пенсійного віку, адже допомога їм – це основні засади нашого фонду. Проте ми не можемо обійти і тих, хто звертається по допомогу в скрутних ситуаціях: потрібна операція, кошти на лікування тощо, – наголосив один із засновників Благодійного фонду Олег Хелетій. – Ми вдячні нашим покупцям, що завдяки їхній небайдужості маємо змогу допомагати й підтримувати тих, хто цього потребує.

Так черкащанка Світлана Вікторівна живе сама, чоловіка і сина поховала, тож немає кому про неї піклуватися. А життя з кардіостимулятором потребує чималих коштів.
– Щороку маю лягати до лікарні й проходити спеціальне лікування. Лікар стежить за тим, аби всі процедури пройшла, а препарати – щоб використала. Про фонд і їхні добрі справи дізналася з оголошення в газеті, тоді ж і вирішила звернутися. Щиро вдячна, що цього місяця завдяки «Деликату» маю змогу купити необхідні ліки, – розповідає Світлана Вікторівна.
У скрутній життєвій ситуації опинилася і 74-річна Ольга Яківна.
– Про фонд я дізналася з газети, – розповідає жінка. – Моя дочка працює на пошті, принесла мені газету, в якій була стаття про допомогу людям від Благодійного фонду «Деликат». От ми звернулися по допомогу – мені потрібно робити дорогу операцію на очах. Я вже майже не бачу, а грошей самі ми не знайдемо.
У дочки Світлани Слободяник страшний діагноз – ДЦП. Біда трапилася після планового щеплення. Щомісяця на лікування, масажі та постійну реабілітацію 9-річної дочки потрібно від 3 до 5 тисяч гривень. Окрім того, потрібно купувати спеціальне ортопедичне взуття.
– У 8-місячному віці їй зробили щеплення АКДП (коклюш, дифтерія, правець – ред.), після чого у неї відмовили руки і ноги. Верх після лікування відпустило, проте вона досі не ходить. Донечка народилася здоровою, проте недоношеною, семимісячною, – розповіла про свою проблему жінка. – Я дуже вдячна благодійному фонду за допомогу і сподіваюся, що зможу допомогти донечці, і вона почне ходити.
У Благодійному фонді «Деликат» зауважують, що і збір коштів, і їхній підрахунок, і вручення відбуваються абсолютно прозоро та чесно.

Номер гарячої лінії 096 033 0505

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x