Черкаські студенти влаштували флеш-моб з підтягування

Черкаські студенти влаштували флеш-моб з підтягування

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького приєднався до всеукраїнського флешмобу, присвяченого Міжнародному дню студентського спорту. Близько 200 студентів із усіх інститутів та факультетів зібралися на флешмоб із підтягування. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Як зазначив ректор університету, голова відокремленого підрозділу спортивної студентської спілки України в Черкаській області Олександр Черевко, спорт робить людину кращою, сильнішою, наполегливішою в досягненні своєї мети, він привчає людину до здорового способу життя, а здоров’я — це краса і сила духу.

Нагадаємо, Черкаський національний університет є лідером спортивного життя регіону та входить у десятку кращих вищих навчальних закладів України за спортивними показниками. Університетська громада активно пропагує спорт і здоровий спосіб життя.

7 вересня колектив університету — від ректора до студентів — одягнув спортивну форму і показав на Університетській площі чудову фізичну підготовку. Саме так — із руханкою та майстер-класами від відомих і титулованих спортсменів — провели традиційний Олімпійський урок для першокурсників.

Провідні спортсмени Черкаського національного університету, учасники олімпіад, міжнародних змагань, Кубків світу, всесвітніх універсіад, відомі випускники продемонстрували студентському поповненню досягнення студентів та випускників ЧНУ в спорті.

Логічним підсумком спортивних днів став університетський флешмоб 20 вересня.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x