В Умані поліцейські розповідали школярам як безпечно дістатися домівки

В Умані поліцейські розповідали школярам як безпечно дістатися домівки

Зустрічі зі школярами проходили в рамках профілактичної програми – «Безпечна дорога до школи». Під час зустрічей з маленькими учасниками дорожнього руху поліцейські роз’яснювали правила поведінки пішоходів на дорозі. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Під час проведення профілактичних заходів «Безпечна дорога до школи» тимчасово виконуючий обов’язки начальника СРПП Уманського відділу поліції Косий Микола та член громадського формування «Штурм» Кузьменко Ярослав відвідали дошкільні навчальні заклади та школи міста. Під час зустрічей з вихованцями навчальних закладів правоохоронці розповідали як необхідно вести себе на проїжджій частині та до яких наслідків може призвести недотримання Правил дорожнього руху. Крім того, діти мали можливість ознайомитись з пристроєм патрульного автомобілю та посидіти за кермом.

Разом з тим правоохоронці звертаються до водіїв автотранспорту з проханням не забувати, що поведінка дитини на дорозі найчастіше непередбачувана, тому необхідно бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху.

Батькам же необхідно приділяти дітям більш уваги. Пам’ятайте, що безпека Ваших дітей, залежить у першу чергу від Вас. Не полінуйтеся ще раз нагадати дитині основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрут від дому до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад поведінки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x