На Черкащині відкриють ще 11 ЦНАПів

На Черкащині відкриють ще 11 ЦНАПів

В одинадцяти об’єднаних територіальних громадах відкриють Центри надання адміністративних послуг. Вони вийшли у фінал відбору та отримають допомогу від Програми «U-LEAD з Європою». Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Другий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила у липні 2018 року. Загалом комісія з відбору проаналізувала 157 заявок та відібрала 118 громад. Зокрема, відібрали Балаклеївську, Іваньківську, Золотоношу, Іркліївську, Леськівську, Набутівську, Ротмістрівську, Русько-Полянську, Сагунівську, Степанецьку та Тальнівську ОТГ.

Починаючи з 24 вересня кожну громаду зі списку будуть відвідувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом жовтня-грудня 2018 року для кожної спроможної громади буде складене Технічне Завдання для створення/модернізації ЦНАП із зобов’язаннями Програми і громади.

Для громад, які не стали переможцями цього раунду відбору, звертаємо увагу, що основними причинами відхилення заявок були:

– подання заявок органами місцевого самоврядування (ОМС) та місцевими органами виконавчої влади, які не належать до цільової групи Програми;

– критичний брак інформації у заявці для її оцінювання (в тому числі відсутність інформації про приміщення, необхідних фотографій тощо);

– відсутність належного приміщення для ЦНАП та відсутність у заявці інформації про будь-які перспективи вчасного облаштування такого приміщення та/або відсутність інформації про фінансування відповідних видатків.

Громади, які не були відібрані, а також громади, які раніше не подавали заявки, можуть подаватися на участь у наступних раундах відбору. Попереду ще два раунди відбору, в кожному з яких буде обрано до 150 громад для участі в Програмі. Так до квітня 2020 року буде здійснена підтримка до 600 громад для модернізації та створення Центрів надання адмінпослуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x