​​​Точка рівноваги, або До біса ці мотиваційні статті!

Ми думаємо, що можемо прочитати кілька розумних статей чи мотиваційних цитат, і в нашому мозку спрацює перемикач, що змусить нас діяти. Але ми не роботи.
Ми не можемо придумати мотивацію і діяти тільки тому, що побачили натхненну картинку. Ми можемо бути втомленими і повинні дозволяти собі зупинятися і відпочивати. І це не порожня трата часу. Для того, щоб розвиватися, ми маємо знайти свою точку рівноваги, а не намагатися наповнити своє життя якомога більшою кількістю подій. Нам не потрібно все контролювати. Іноді обставини сильніші від наших зусиль. Ми можемо кожного дня викладатися на повну, але не отримувати результату. На якому б етапі ми не були, ми завжди знаходимося там, де повинні бути. Іноді нам потрібно ще трохи життєвого досвіду, щоб зробити щось дійсно приголомшливе. Іноді все йде шкереберть, але в підсумку ми отримуємо безцінний досвід, який стає фундаментом майбутніх перемог.
Ми так відчайдушно прагнемо бути в очах інших людей успішними, що починаємо забувати, для чого ми так прагнемо цього. Ми впевнені, що наше життя має складатися по-іншому і відповідати чужим очікуванням. Впевнені, що ми в змозі змінити хід подій: бути багатшими, гарнішими, кращими або щасливішими. А коли внутрішні уявлення про ідеальне життя не відповідають дійсності, ми відчуваємо гірку образу і звинувачуємо себе в невдачі. Але все, що нам потрібно для щастя, це бути в сьогоднішньому дні і насолоджуватися ним.

Нам не потрібно більше мотивації або натхнення, щоб створити життя. Забудьте про нереальні цілі, живіть прямо тут і зараз. Озирніться навколо: магія відбувається постійно, навіть якщо ми не помічаємо цього. Ми не можемо все контролювати. Одного разу будь-який момент матиме сенс. Дайте собі можливість повірити в це.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x