В Монастирищі відкрили інклюзивно-ресурсний центр

В Монастирищі відкрили інклюзивно-ресурсний центр

У Монастирищі нещодавно відкрили районний інклюзивно-ресурсний центр для дітей з особливими освітніми потребами. Тут надаватимуть комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дітей, допомагатимуть їхній соціальній адаптації. Інклюзивно-ресурсний центр покликаний забезпечувати методичний, психологічний, дефектологічний, логопедичний супровід дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років протягом усього навчання. Послуги центру будуть безкоштовними. Про це інформує управління освіти і науки Черкаської ОДА.

Тут фахівці проводитимуть комплексну оцінку розвитку дітей з особливими освітніми потребами. На підставі висновку дитина навчатиметься у загальноосвітньому навчальному закладі на інклюзивній формі навчання за програмою, визначеною у комплексній оцінці.

Центр розміщений в приміщенні Монастирищенського закладу спеціалізованої освіти спортивного профілю – школи-інтернату «Обдарованість» І-ІІІ ступенів Монастирищенської районної ради , оснащений сучасними меблями, дидактичними матеріалами та інтерактивним обладнанням, що створює комфортні умови для роботи, навчання та розвитку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x