Розпашні ворота з ковкою в Черкасах: про особливості ексклюзивних конструкцій розповідають vorota24.com.ua

Розпашні ворота з ковкою в Черкасах: про особливості ексклюзивних конструкцій розповідають vorota24.com.ua

Якщо ви знаходитесь у пошуку максимально довговічної в\’їзної системи – зверніть увагу на металеві брами ручної роботи. Ковані ворота розпашного типу мають велику кількість переваг, починаючи з неповторного зовнішнього вигляду, закінчуючи незрівнянно тривалим строком служби. Вироби з металу виготовляються згідно з ескізом, який розробляється сумісно із замовником. У цій статті спеціалісти «ВОРОТА 24» розкажуть про те, як відбувається процес створення унікальних брам і не тільки. Конструкції, про які піде мова, гарантовано не залишать читачів байдужими.

Особливості виготовлення воріт з кованими елементами
1. Для того, щоб створювати красиво оформлені брами, потрібно продумувати всі деталі до дрібниць. Професійний дизайнер виконує компонування декоративних елементів відповідно до вимог замовника – таким чином можна отримати справді незвичайну композицію. Також клієнтові пропонується поспілкуватися з досвідченим художником, який намалює унікальний ескіз з нуля.
2. Після того, як дизайн затверджено, починається процес виготовлення воріт на замовлення. Ковалі виконують роботу по розпеченому металу: це дозволяє створювати візерунки та фігурки будь-якої складності.
3. Коли всі ковані елементи будуть готові, їх поступово зберуть в суцільне полотно. Деталі відправляться в цех конструювання, де виконається поєднання методом зварювання.
4. Щоб зробити стулку акуратною, з неї потрібно видалити всі окалини. Цей процес відбувається в спеціальній камері піскоструминного цеху.
5. Далі металеві ворота слід приготувати до фарбування. Майстри виконають шліфування з використанням бора та заповнюють герметиком всі порожнини зі зворотної сторони виробу. Якщо на металі утворяться невеликі щілини, їх заповнять шпатлівкою з однорідною структурою, на яку не впливають погодні умови.
6. Щоб захистити ворота з елементами кування від корозії, на них буде нанесено цинкове покриття.
7. Для фарбування виробів застосовується фарба WS-Plast (Німеччина). До її складу входять дрібні металеві частинки, які роблять поверхню структурованою та шорсткуватою. За бажанням клієнта конструкція забарвлюється в будь-який відтінок, представлений в палітрі RAL.

Rozpashni kovani vorota v Cherkasakh

Rozpashni kovani vorota v Cherkasakh

Ковані ворота у двір: особливості дизайну
Якщо ви бажаєте, щоб браму було виконано в антикварному або готичному стилі, на неї можна нанести благородну патину кольору срібла, золота, зелені або міді. Декорування здійснює художник: він вручну розставить всі необхідні акценти на фігурних елементах полотна.
Так само ми можемо запропонувати виготовлення воріт під розмір із застосуванням різних матеріалів. З ковкою звичайно поєднується натуральне дерево, профільний лист або полікарбонат.

Автоматика на ворота та додаткові аксесуари
Металеві полотна мають велику вагу, тому здійснювати керування ними буде зручніше за допомогою фірмового електричного приводу. Потужну автоматику високої якості пропонують такі відомі торговельні марки, як САМЕ, FAAC, Nice, Roger Technology, DoorHan та інші.
Якщо ви бажаєте мати зручний піший доступ на приватну територію, ми виготовимо ковані ворота з хвірткою, яку буде виконано в стилі самої конструкції. Для додаткової безпеки можна обладнати в\’їзну систему фотоелементами та сигнальними лампами, що повідомлятимуть про рух стулок.

Avtomatychni rozpashni vorota z kovanymy elementamy

Avtomatychni rozpashni vorota z kovanymy elementamy

Як замовити розпашні ворота з ковкою в Черкасах?
Унікальні вуличні системи завжди можна знайти в асортименті нашого онлайн-магазину. Щоб стати власником ексклюзивної конструкції ручної роботи якомога швидше, заповніть форму заявки або зв\’яжіться з менеджерами сайту за телефоном +38 (067) 693-70-77. Хочемо повідомити, що в спеціалізованому шоу-румі «ВОРОТА 24 Черкаси» можна не тільки побачити товари на власні очі, але й отримати знижку за візит. Дізнайтеся адресу найближчого виставкового салону у консультанта магазину та скористайтеся вигідною пропозицією вже сьогодні!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x