Першокласники відвідали Черкаський національний університет

Першокласники відвідали Черкаський національний університет

Профком Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького організував екскурсію для 20-ти першокласників, батьки яких працюють у закладі вищої освіти. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

Для юних школярів провели екскурсії до зоологічного, археологічного музеїв та музею історії Черкаського національного. Також дітям показали університетську бібліотеку імені М. Максимовича. Тут першокласники взяли участь у різних вікторинах, конкурсах, а також переглянули цікавинки з книжкового фонду.

Малечу розважали студенти 4 курсу кафедри дошкільної освіти, актори театральної студії «ДівАн», Андрій Коваленко та Валентина Колос. Персонажі Знайко і Незнайко самі багато чого навчились у юних Всезнайок.

– Важко було не заслухатися, як малюки розповідають про тваринок у зоологічному музеї чи не замилуватися першачками, що уважно роздивлялися експонати археологічного музею, – ділиться враженнями Валентина Колос. – Мабуть, найцікавішим для наших дітлахів став музей університету, де вони буквально торкалися до предметів, які є історією славного ЧНУ.

Після завершення екскурсії голова профкому Анатолій Стеценко й начальник відділу з організації виховної роботи студентів Людмила Солодка привітали першачків та побажали їм збагачуватися знаннями, вчитися перемагати труднощі, любити батьків і вчителів, поважати та цінувати їхню працю.

Зазначимо, що кожна дитина отримала від профспілкового комітету подарунковий набір, в якому було навчальне приладдя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x