У прес-центрі «Нової Доби» Андрій Любка розповість про нову книгу

У прес-центрі «Нової Доби» Андрій Любка розповість про нову книгу

Завтра, 26 вересня, в прес-центрі «Нової Доби» о 16:30 відбудеться зустріч з письменником Андрієм Любкою.
Український письменник Андрій Любка презентуватиме в Черкасах свій новий роман «Твій погляд, Чіо-Чіо-сан».

Новий роман Любки – психологічний трилер про сучасну Україну, де вартість людського життя вимірюється хабарами, а вбивці стоять у перших рядах на церковних службах.
У сюжеті роману йдеться про п’яного суддю, який на пішохідному переході збиває на смерть молоду жінку і, ясна річ, без особливих зусиль уникає покарання. Але чоловік збитої – не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе, та відомстить.

Зустріч з Андрієм Любкою відбудеться 26 вересня о 18:30 год в Черкаському художньому музеї.
Організовує захід МГО «Книжковий Маестро», яка цією зустріччю відкриває новий літературний сезон у Черкасах.

Довідково: Андрій Любка — український романіст, поет, перекладач та есеїст. Автор збірок поезій «Вісім місяців шизофренії» (2007), «ТЕРОРИЗМ» (2008), «Сорок баксів плюс чайові», книжки прози «КІЛЕР. Збірка історій» (2012, ЛА «Піраміда», Львів), книжки есеїв і колонок «Спати з жінками» (2014, Meridian Czernowitz і «Книги-ХХІ»), роману «Карбід» (2015, фіналіст конкурсу «Книга року Бі-Бі-Сі»), Збірки оповідань «Кімната для печалі» (2016, Meridian Czernowitz) та збірки історій «Саудаде» (2017, Meridian Czernowitz). Учасник багатьох українських та міжнародних культурних заходів в Україні та 13 інших країн світу. Окремі твори перекладено англійською, німецькою, китайською, португальською, російською, чеською, польською, сербською, македонською, литовською, словацькою, румунською та турецькою мовами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x