Черкаський бюджет переділили

Черкаський бюджет переділили

Виконавчий комітет підтримав зміни до міського бюджету на 2014 рік. Про це «Нова Доба» дізналася в міськвиконкомі.

За словами директора департаменту фінансової політики Наталії Джуган, внесено зміни до загального фонду бюджету у сумі п’ять мільйонів гривень. З них – за рахунок зменшення на один мільйон гривень коштів із фонду регіонального розвитку, які планували використати на будівництво житлового будинку по вул. Якубовського та шість мільйонів гривень додатково отримано з обласного бюджету трансфертів на соціально-економічний розвиток, який розподілено наступним чином: 1,6 млн. грн. – розрахунки по боргам перед бюджетом та Пенсійним Фондом України тролейбусного управління; 300 тисяч гривень – на програму розвитку земельних відносин та 4,1 млн. грн. – на надання медичних послуг хворим нефрологічного профілю для розрахунків із компанією «Фрезеніус Медикал Кер Україна».

Крім цього, за пропозицією департаменту житлово-комунального передбачено 130 тис. грн. на реконструкцію покрівлі казарми Черкаського військового гарнізону за рахунок зменшення видатків на проведення капітальних ремонтів тепломережі.

Також перерозподілено видатки з метою забезпечення заробітної плати у 5-й міській поліклініці за рахунок програми забезпечення оренди житла для молодих спеціалістів галузі охорони здоров’я.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x