Олійник: «Судити мене може тільки Бог»

Олійник: «Судити мене може тільки Бог»

Депутат від Черкащини, який останні кілька місяців перебував у Росії Володимр Олійник, дав розлоге інтерв’ю в інтернет-виданні «Главком». Регіонал, якого колеги нещодавно виштовхали з сесійної зали, стверджує, що залишається народним депутатом і готовий відповісти за свої вчинки лише перед Богом. Про це «Нова Доба» дізналася в «Главкомі».

Нижче наводимо кілька найяскравіших цитат із цього інтерв’ю.

«Я – народний депутат, і мої повноваження ніхто не може скасувати. Безперечно, я повернусь, бо маю на це конституційне право і обов’язок.»

«А стосовно того, де я був… Безперечно, у мене були проблеми зі здоров’ям. За ці два місяці я категорично відмовився давати будь-які інтерв’ю, брати участь у ток-шоу. Можливо, кращим моїм інтерв’ю було те, що я просто мовчав. Я цей час був в Росії: думав про себе, аналізував, визнавав окремі помилки і каявся.»

«Каюся, наприклад, за те, що говорив, коли треба було помовчати, мовчав, коли треба було сказати. І своєму керівництву, і собі, і людям. Я в цьому відношенні знаю свої гріхи, каюсь, але ніхто не може бути мені суддею, окрім Бога, як і я не можу бути суддею іншим.»

«А хто дав право судити мене? Пам’ятаєте Біблію: візьміть камінь і киньте, якщо ви безгрішний. Це мої гріхи і моя сповідь перед Богом. Не має смертна людина права судити іншу, і я також. Не хочу проводити паралелі, але пам’ятаєте як закликали розіпнути Ісуса Христа, і що – були праві? Віруючий знає, що насамперед треба подивитись, чи немає колоди в своєму оці. Всім нам Бог суддя, але не смертні.»

Повний текст розмови можна знайти тут.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x