Студентка ЧНУ заснувала благодійний фонд

Студентка ЧНУ заснувала благодійний фонд

Студентка психологічного факультету Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Владислава Семенченко заснувала благодійний фонд «Життя без перешкод» для підтримки людей з особливими потребами. Презентація фонду та гала-концерт з цієї нагоди відбувся в міському Будинку культури ім. І. Кулика. Про це інформує прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

«Фонд «Життя без перешкод» лише розпочинає свою роботу. Вірю, що попереду у нас багато добрих справ. Ми докладемо максимум зусиль, аби люди з особливими потребами не відчували себе обмеженими. А сьогоднішній концерт ще раз підтверджує, що які б не були особливості у людини, вона може себе реалізувати та бути відкритою для суспільства», — зазначила під час виступу керівник фонду Владислава Семенченко.

Участь у концерті взяли мистецькі колективи Черкаського національного. Свої виступи глядачам дарували народний самодіяльний ансамбль танцю «Черкащанка» (художній керівник — заслужений працівник культури Валентин Луценко), вокальний гурт Черкаського національного університету та дует «Юна» (художній керівник — народна артистка України Лідія Зайнчківська).

Студенти навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва університету допомагали організаторам свята. За словами третьокурсниці Яни Корнієнко, такі заходи сприяють кращому розумінню світогляду людей з особливими потребами, а їхні виступи свідчать про їхню талановитість.

«Сьогодні ми стали свідками доброї справи — заснування благодійного фонду «Життя без перешкод». Це важливо, оскільки робота фонду спрямована на підтримку і допомогу людям. Нам як майбутнім педагогам слід знаходити підхід до кожної людини та бачити її здібності, незважаючи на вади доров’я», — поділися враження студентка 3-го курсу Єлена Лєнь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x