На Черкащині рятувальникам не має чим гасити пожежі

На Черкащині рятувальникам не має чим гасити пожежі

Смілянські рятувальники скаржаться на те, що потрібно піднімати питання про проблеми з перебоями води у місті. Повідомляє Сміла.ua.

Вдень вода є, а вночі воду не подають. Через це, якщо вночі трапляється пожежа, рятувальникам проблематично заправляти водою свої автомобілі.

Одна пожежна машина набирає 2,5 тонни води. Цього вистачає всього на 5 хв. роботи. Якщо закінчується вода, досить проблематично її знову набрати. Треба їхати близько 15 хвилин в одну сторону, щоб добратися до водосховища. Для рятувальників цінна кожна хвилина і немає часу роз’їжджати під час пожежі.
Якщо ж водоканал подасть воду вночі, треба чекати як мінімум годину, поки вода заповнить системи і можна буде заправляти автомобіль. Тож це теж не вихід.

Перебої з водопостачанням у місті – важлива проблема, яка потребує вирішення. Під загрозою безпека життя смілян.

Також рятувальникам не подобається велика кількість автомобілів у дворах багатоповерхівок. Іноді сміляни так паркуються під під’їздом, що пожежникам важко дістатись до потрібної адреси. В’їзди у двори часто перегороджені бетонними брилами – це теж перешкоджає руху пожежних авто.
Люди забувають про правила пожежної безпеки, правила паркування у дворах. А через людську байдужість і несвідомість може трапитись лихо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x