Андрій Любка презентував нову книгу в прес-центрі «Нової Доби»

Андрій Любка презентував нову книгу в прес-центрі «Нової Доби»

В прес-центрі «Нової Доби» український письменник Андрій Любка презентував книгу «Твій погляд Чіо-Чіо-Сан».

За словами Андрія Любки, він обрав Черкаси для презентації свого твору не випадково (це єдине місто в центральній Україні, де відбудеться презентація книги). Письменник приємно вражений організацією попередньої презентації. За його словами, він завжди отримує теплі спогади і згадує Черкаси, як місто, де сформувалося творче середовище і завжди вирує літературне життя.

– Книжка доволі символічна, тому що вона пов’язана з актуальними подіями в Україні, а з іншого боку вона не є політичною. Якимось гостро соціальним є тільки початок книжки, – розповідає письменник. – У книжці йдеться про трагічно історію, де типовий український суддя на своєму позашляховику збиває молоду дівчину на пішохідному переході, уникаючи покарання. Історія доволі типова для України. Оскільки покарання не настає, чоловік дівчини бажає помститися, і тут починається переслідування, «гонка», і твір перетворюється на психологічний трилер… – коротко описав зміст книги Любка.

Як зазначив сам письменник, це його перший психологічний трилер, він вважає що в українській сучасній літературі цей жанр ще не вийшов на новий рівень. Твір він писав майже три роки, і за обсягом книга виявилася найбільшою на даному етапі творчості письменника.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x