На Звенигородщині впіймали крадія телефонного кабелю

На Звенигородщині впіймали крадія телефонного кабелю

Ним виявився непрацюючий місцевий житель. Слідчі встановили три факти його кримінальної діяльності. Відкрили кримінальних провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це інформує прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції почали надходити повідомлення про крадіжку телефонних кабелів в місті Ватутіне. Проведеними оперативно-пошуковими заходами поліцейські встановили особу причетну до даних кримінальних правопорушень. Ним виявився місцевий житель. Його запросили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що викрадений кабель він здавав на брухт, виручені кошти витрачав на оковиту.

Слідчі Звенигородського відділу поліції встановили три факти його кримінальної діяльності. Відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x