Директор товариства у Смілі привласнював державні кошти

Директор товариства у Смілі привласнював державні кошти

За фактом привласнення бюджетних коштів у великих розмірах під час ремонту дорожнього покриття в м. Сміла, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Як результат, прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора одного з товариств м. Сміла, який під час виконання робіт з капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Жовтнева (Тараса Шевченка) в м. Сміла, шляхом зловживання своїм службовим становищем, з корисливих мотивів здійснив службове підроблення шляхом внесення до офіційних документів неправдивих відомостей щодо фактичних об’ємів і вартості виконаних робіт, та після надання замовнику невірно складених документів і перерахування з бюджету більш як 200 тисяч гривень, привласнив вказану суму.

Довідково: за вчинене обвинуваченому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x