Мешканця сусідньої області підозрюють у вбивстві катеринопільчанина

Мешканця сусідньої області підозрюють у вбивстві катеринопільчанина

У лютому цього року до Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району у власному будинку виявлено труп місцевого жителя. Працюючи на місці пригоди правоохоронці встановили, що на передодні ввечері до будинку, де проживав потерпілий разом із дружиною, постукали невідомі особи і чоловік сам їм відчинив двері. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Невідомі чоловіки із застосуванням фізичної сили та під погрозою фізичної розправи заволоділи грошовими коштами родини в сумі 8000 гривень та іншими речами домашнього вжитку. Від отриманих тілесних ушкоджень господар будинку загинув на місці.

На місці події було проведено ретельний огляд, вилучено речові докази, які в подальшому і дозволили встановити особу, яка обґрунтовано підозрюється у причетності до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився мешканець Кіровоградської області.

Маючи вагому доказову базу слідчим, за погодженням з прокурором, повідомлено чоловікові про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених пунктами 6, 12 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) та частини 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкціями статей передбачено максимальний термін покарання до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування та встановлюються інші учасники даного кримінального правопорушення. Правоохоронці встановлюють інших учасників, причетних до даного кримінального правопорушення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x