Національна капела бандуристів України імені Р. В. Майбороди

Національна капела бандуристів України імені Р. В. Майбороди

Національна капела бандуристів України імені Р. В. Майбороди

Неймовірна подія у Черкаській обласній філармонії. Свою виконавську майстерність, національний колорит і запальний настрій подарує Національна заслужена капела бандуристів України імені Р. В. Майбороди, художній керівник – народний артист України Юрій Курач.

Капела створена в 1918 році. Засновником і першим керівником колективу був Василь Ємець – талановитий художник-бандурист з Харківщини.

Оригінальне, самобутнє мистецтво бандуристів знають і люблять в усіх куточках України та за її межами. З великим успіхом проходили концерти капели в Болгарії, Польщі, Німеччині, Югославії, Канаді, Японії, Франції, Іспанії, Росії, Угорщини.

У репертуарі уславленого колективу – українські народні пісні, старовинні і сучасні думи, твори українських та зарубіжних композиторів, духовна музика.

Бездоганний хоровий спів у супроводі ніжного сріблястого тембру бандур, театралізація кожної пісні створюють незабутнє враження, полонять серця і душі!

Концерт Національної заслуженої капели бандуристів України імені Р. В. Майбороди в Черкасах – це безперечно важлива подія в культурному житті!

Не пропустіть унікальну можливість!

Замовлення, доставка та бронювання квитків за тел.: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Організатор: Обласна філармонія
Дата: 10 жовтня 2018, 18:00
Де: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 196

Ціна – від 40 до 110 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x