У Рось скинуть три мільйона кубічних метрів води

У Рось скинуть три мільйона кубічних метрів води

з 1 по 3 жовтня 2018 року буде проводитися осіння промивка Верхнього білоцерківського, Білоцерківського нижнього, Богуславського, Стеблівського та Корсунь-Шевченківського водосховищ на річці Рось. Початок промивки заплановано на 8 годину ранку 1 жовтня. Про це інформує Регіональний офіс водних ресурсів річки Рось.

З Верхнього білоцерківського водосховища буде здійснено залповий скид води витратами близько 120 м3/с та об’ємом 3 млн. м3. Регіональний офіс водних ресурсів річки Рось попереджує про проходження підвищених витрат води по річці Рось та відповідне підняття рівнів води.

На Стеблівському та Корсунь-Шевченківському водосховищах, що на Черкащині, заходи по промивці розпочнуться 3 жовтня о 11 та 12 годині ранку відповідно.

Тому рибалкам та всім хто мешкає біля річки рекомендують не виходити в цей період на річку і на її узбережжя, прибрати з берегів човни і не випасати худобу поряд із Россю. Директорам навчальних закладів та батькам рекомендується провести відповідні бесіди з дітьми, щоб не допустити нещасних випадків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x