Жителів Шполи спіймали на вирубці дубів

Жителів Шполи спіймали на вирубці дубів

На Черкащині самовільно вирубували дерева. Установили, що цим займалися жителі Шполи. Вони зрубали вісім дубів. Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження. Про це інформує «Шпола онлайн».

До поліції м. Шпола надійшло повідомлення, яке надіслав лісовик, що в одному із лісових урочищ Шполянського району за допомогою електропилки спилюють дерева. За викликом виїхала оперативно-слідча група.

Поліція зупинила машину, в якій знаходились підозрювані особи. Це були шполяни 30 та 44 років. В їхньому причепі було 8 колод дуба. Діаметр колод складав 43 сантиметри. При собі зловмисники не мали жодних документів, які б дозволяли їм вирубку лісу.

У них вилучили електропилку та деревину. За цим фактом Шполянське відділення поліції відкрило кримінальне провадження стосовно незаконної вирубки дубів. Чоловіки зізналися, що у них були наміри використати деревину у власних цілях. Санкція ст. 246, ч. 1 передбачає покарання у вигляді штрафу від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт до 6 місяців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x