У Чорнобаївському дитсадку відзначили День дошкільника

У Чорнобаївському дитсадку відзначили День дошкільника

Із нагоди професійного свята у Чорнобаївському закладі дошкільної освіти «Вишенька» провели День дошкільника.
Підготували цікавий і змістовний захід для своїх колег з району музичні керівники дитсадка «Вишенька» Галина Калина і Аліса Ярмоленко.
Святкове зібрання розпочалося з вітань голови ради Профспілки працівників освіти і науки Чорнобаївської РДА Раїси Панаско, в.о. завідувача методичним кабінетом Наталії Ткаченко та методиста райметодкабінету Євгенії Сербин. Вони привітали колег зі святом та вручили грамоти і сертифікати кращим працівникам закладів дошкільної освіти.

Ведуча заходу – музкерівник Галина Калина – та почесні гості свята не стримували емоцій: багато гарних слів линули на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Адже бути вихователем дошкільного закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія, наші діти.

Тож прекрасним доповненням урочистостям стали виступи юних вихованців чорнобаївського дитсадка – діти заспівали привітальних пісень та виконали чарівні таночки. Вокальним співом зачарував присутніх родинний дует Антоніни Цвіткової та Антоніни Черниш.
Цікавинкою заходу став обмін досвідом роботи, яким поділилися вихователі, та майстер-клас, проведений для педагогів Аллою Гуназою.
Найголовніша мета свята: підкреслити цінність і важливість дошкільного віку у формуванні особистості, презентувати творчий потенціал працівників-дошкільників була виконана на «відмінно».

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x