В інституті пожежної безпеки вшанували Героїв Чорнобиля

В інституті пожежної безпеки вшанували Героїв Чорнобиля

Сьогодні в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відбувся мітинг-реквієм з нагоди 28-ої річниці Чорнобильської катастрофи. Ця подія стала трагічною сторінкою в історії українського народу. Про це інформує прес-служба ОДА.

Напередодні сумної дати, 25 квітня цього року, в навчальному закладі настоятель православного храму на честь ікони Божої Матері «Неопалима Купина», протоієрей В’ячеслав провів панахиду за загиблими внаслідок аварії на ЧАЕС.
Після завершення панахиди відбувся мітинг-реквієм біля монумента Героям Чорнобиля. Окрім особового складу навчального закладу і керівництва, у заході взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, голова обласної ради Валентина Коваленко, начальник Управління ДСНС України у Черкаській області генерал майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, ветерани та жителі міста.

Розпочали мітинг покладанням квітів до монумента та вшануванням хвилиною мовчання світлої пам’яті Героїв Чорнобиля: випускників навчального закладу, лейтенантів внутрішньої служби, Героїв Радянського Союзу Віктора Кібенка та Володимира Правика, а також Героїв України Миколи Ващука, Василя Ігнатенка, Володимира Тишури, Миколи Титенка та усіх померлих вогнеборців-чорнобильців.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль висловив подяку офіцерському складу, курсантам, усім працівникам закладу за те, що у цей нелегкий час нашої неньки України своєю організованістю, змобілізованістю, ви показуєте суспільству, що ми сильні, що ми можемо і маємо втримати цілісність України.
На знак глибокої поваги учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції, ветеранам навчального закладу до 28-ї річниці катастрофи Віталій Коваль вручив почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації Миколі Гончарову та Миколі Дем’яненку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x