Лагідна турбота про шкіру: як вивести пігментні плями після літньої засмаги та сезону відпусток

Лагідна турбота про шкіру: як вивести пігментні плями після літньої засмаги та сезону відпусток

Влітку ми намагаємося якомога більше насолодитися сонцем, увібрати його кожною клітинкою, аби зберегти хоч у пам’яті його лагідні дотики на час похмурих осінніх та зимових днів. Проте сонце, навіть якщо ним «користуватися» відповідно до усіх приписів лікарів та косметологів, все одно лишає на шкірі не зовсім приємні «подарунки» – пігментні плями, зневоджує шкіру. Тож після яскравого літнього сонця шкіра потребує особливого догляду. І одне із найкращих рішень для здоров’я шкіри – потішити її натуральною німецькою косметикою Eucerin. Найбезпечніше купити Eucerin можна у Інтернет-аптеці Мікстура.юа, адже аптека має всі необхідні сертифікати якості та готова надати їх покупцеві на першу ж вимогу.

Чому після засмаги з’являються пігментні плями?

Поява пігментних плям після засмаги може вказувати як на, власне, проблеми дерматологічного характеру, так і на певні внутрішні проблеми організму. Виникають пігментні плями через нерівномірне вироблення мелатоніну клітинами епідермісу. А ось причина його «мозаїчного» розподілу поверхею шкіри може мати цілу низку причин – від генетичних до прийому певних медичних препаратів та зміни гормонального фону. Жінкам значно частіше, аніж чоловікам доводиться мати справу із цим косметологічним недоліком.

Якщо ж сонце вас щедро «розцілувало», то восени діяти доведеться одразу на двох «фронтах» – подбати про вибілення шкіри і загальне оздоровлення організму. А, також, як зазначають фахівці-дерматологи, утриматися від відвідування солярію, аби не завдавати шкірі подальших травм.

Лагідна турбота про шкіру: як вивести пігментні плями після літньої засмаги та сезону відпусток

Косметика, яка поверне шкірі сяйво

У вирішенні багатьох дерматологічних недоліків одним із найнадійніших ваших партнерів може стати натуральна німецька косметика Eucerin. Понад століття компанія Beiersdorf AG впроваджує для цієї лінії косметики найкращі розробки, випробувані та протестовані у власних лабораторіях. Косметика завоювала широке визнання як серед покупців, так і серед фахівців-дерматологів багатьох країн світу.

Eucerin має серії препаратів для глибокого зволоження шкіри, для якісного догляду за волоссям та шкірою голови, ефективного захисту від акне, захисту від сонячних променів, антивікового догляду.

Особливої уваги заслуговує серія Eucerin Even Brighter, яка, власне і покликана дбати про шкіру, що має гіперпігментацію. До її складу входять гліцирретинова кислота та В-резорцинол, які сприяють висвітленню пігментних плям, відновленню ушкоджених клітин шкіри та надійному її захисту у подальшому від ультрафіолетових променів.

Купувати якісну косметику Eucerin найкраще у перевірених продавців. Інтернет-аптека Мікстура.юа наразі готова представити усі необхідні сертифікати на першу ж вимогу покупців, а також зробити покупку косметики максимально швидкою та приємною. Замовити косметику у Інтернет-аптеці Мікстура.юа можна у будь-яку точку України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x