«Мавпи»-03 стартували в новому розіграші ВЮБЛ

«Мавпи»-03 стартували в новому розіграші ВЮБЛ

«Черкаські Мавпи КДЮСШ-1» виграли один з чотирьох поєдинків першого туру ВЮБЛ серед юнаків 2003-го року народження. Всі поєдинки проходили ПС «Фотоприлад» в Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

У стартовому поєдинку «Мавпи» поступилися бронзовому призеру минулого сезону СДЮШОР-5 з Дніпра 52:79. Найрезультативнішим в складі черкащан став Кіріл Крутогуз – 21 очко. 12 підбирань назбирав Максим Голєнков.

Наступного дня черкащани програли збірній Харківської області 63:93. Команди рівно відіграли першу чверть, але, починаючи з другої десятихвилинки, гості почали відриватися у рахунку і довели гру до переконливої перемоги.

Лідерами команди знову були Крутогуз та Голєнков. Кіріл цього разу здобув 26 балів, у Максима – 14 очок + 19 підбирань.

29 вересня «Мавпи» нарешті здобули дебютну перемогу. Команда Олександра Молчанова розібралася з ДЮСШ-12 із Запоріжжя 73:53. «Мавпи» захопили лідерство зі старту гри і дозволи супернику максимум наблизитися на відстань -3 очок у третій чверті поєдинку. А в четвертій чверті довели рахунок до розгромного.

19 очок здобув Кіріл Крутогуз, 16+16 підбирань в Ігоря Маринченка, 12+17 у Максима Голєнкова.

На жаль, домашній тур «Мавпи» закінчили на мінорній ноті. Господарі поступилися МСДЮСШОР (Вінниця) 68:92. Перша половина гри пройшла за рівної боротьби, проте після великої перерви гості почали нарощувати перевагу і довели гру до переможного рахунку.

По 15 очок черкащанам принесли Голєнков та Маринченко, 13 у Крутогуза, 11 у Степанця.

Після стартового туру черкащани посідають 6 сходинку турнірної таблиці. Очолює її СДЮШОР-5 з Дніпра.

Наступний тур стартує у вівторок 16 жовтня. Протягом чотирьох днів «Мавпи» зіграють із командами: ДЮКФП-2 (Краматорськ), ХІМІК (Южне), СДЮСШОР ім.Літвака Б.Д., СДЮСШОР-4 (Миколаїв).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x