Практичні психологи отримали дипломи ЧНУ

Практичні психологи отримали дипломи ЧНУ

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького вручили дипломи випускникам, які отримали другу вищу освіту за спеціальністю «Практична психологія». Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

Із вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Олександр Черевко:
«Психологія – це складна наука та необхідна професія. Під час здобуття другої вищої освіти ви мали можливість вчитися у кращих викладачів, зокрема, у професора, доктора психологічних наук, академіка Національної академії педагогічних наук України Тамари Яценко. Тут вас вчили розуміти людські душі. Я переконаний, що людське розуміння та свідомість – це найвищий показник людяності. Тож вірю, що, отримавши ці знання, ви понесете їх до людей та будете застосовувати на практиці».

Привітали випускників і директор навчально-наукового центру «Інститут післядипломної освіти та курсової підготовки» Вікторія Білик та директор Черкаського центру зайнятості Оксана Щербак.

Із словами вдячності за отримані професійні навики до викладачів університету звернулися випускники: Галина Кобзар, Костянтин Таран та Тетяна Войцях.

«Друга вища освіта – це втілення мрії, це для душі. Навчаючись тут, кожен із нас отримав більше ніж очікував. Ми потрапили не просто до храму знань, а до майстерні, де нас вчили бути творцями життя. Тож ми щиро вдячні за цінні навички, вміння й знання», – звернулася до викладачів випускниця Галина Кобзар.

Подарунком випускникам та працівникам університету став концерт відомих українських музикантів Остапа та Романа Шутків. Під час нього кожен міг насолодитися відомими музичними творами та авторськими композиціями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x