Учаснику Ігор Нескорених-2018 вручили велосипед для участі у змаганнях

Учаснику Ігор Нескорених-2018 вручили велосипед для участі у змаганнях

Днями в Черкаській обласній державній адміністрації відбулася прес-конференція з нагоди участі представника Черкащини у Іграх Нескорених 2018 року, що відбудуться з 20 по 27 жовтня в Сіднеї (Австралія). Під час заходу спортсмену вручили велосипед для участі в індивідуальній гонці.

Захід відбувся за участі голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, першого заступника голови Черкаської ОДА Віталія Коваля, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максима Зеленського його заступника Катерини Коваленко, голови відділення НОК України у Черкаській області Андрія Більди, учасника Ігор Нескорених-2018 року Дениса Фіщука та капітана Української команди INVICTUS GAMES Сергія Ільницького.

«Ігри Нескорених» проводяться вже вп’яте. У цих міжнародних змаганнях беруть участь військовослужбовці, які отримали травми в бойових діях. Загалом до змагань долучаються 500 учасників з країн НАТО та України як стратегічного партнеру. Цього року серед учасників змагань і Польща.
«Команда України на міжнародних змаганнях буде представлена 15 учасниками. Кількість учасників нашої команди збільшуватися не буде, тож існує жорстка конкуренція щодо відбору для участі у змаганнях. Головна мета змагань – це не медаль, а показати рівність людей і що після отримання поранень життя триває», – зазначив капітан команди Сергій Ільницький.

Велосипед, який придбали для Дениса Фіщука, коштує 161 тисячу гривень.

«На сьогодні це один з топових велосипедів. Також до велосипеда окремо придбають колеса, вартістю близько 80 тисяч гривень. Після змагань на велосипеді тренуватимуться спортсмени обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву»,- зазначив голова відділення НОК України у Черкаській області Андрій Більда.

Довідково:

У 2018 році Ігри Нескорених відбудуться 20-27 жовтня у Сіднеї, Австралія.

У Іграх Нескорених беруть участь 18 націй — до країн-учасниць Ігор Нескорених доєдналась Польща. Таким чином, у Іграх беруть участь: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

Країни-учасниці Ігор Нескорених 2018 року братимуть участь у таких дисциплінах: стрільба з лука, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування від JaguarLandRover, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x