Студент ЧДТУ взяв участь у Всеукраїнському турнірі з логістики

Студент ЧДТУ взяв участь у Всеукраїнському турнірі з логістики

28 вересня за сприяння Регіонального НТЦ «Логістичні проекти» при Черкаському державному технологічному університеті студент першого курсу магістратури кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Володимир Леу взяв участь у фінальному етапі всеукраїнського студентського турніру з логістики «Business on the move Logistic gamers and professionals», який проводився на основі британської логістичної бізнес-стратегії «Business on the move». Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

Організатором цього турніру виступила консалтингова компанія «5PL» (м. Київ) під патронатом Асоціації «Український Логістичний Альянс». У якості нагороди Володимир отримав сертифікат на право безкоштовного навчання з отриманням Диплому національного експедитора (спільне підтвердження Асоціації «Український Логістичний Альянс» і Асоціації Міжнародних Експедиторів України) – другого рівня курсу FIATA (Всесвітня Федерація Міжнародних Експедиторських Асоціацій, Швейцарія).

Така відзнака – це чудова можливість для обдарованої молоді отримати знання та навички, які відповідають високим кваліфікаційним вимогам професії логіста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x