В УДПУ на семінар зібралися сучасні уманські письменники

В УДПУ на семінар зібралися сучасні уманські письменники

Факультет української філології провів регіональний науково-методичний семінар «Літературне краєзнавство у системі національно-патріотичного виховання студентів та учнів Уманщини», у якому взяли участь освітяни міста, району, науковці. Запросили у гості сучасних уманських письменників, серед яких випускниця факультету Софія Кримовська – організатор відомих в межах усієї України літературних фестивалів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДПУ ім. Павла Тичини.

Поетеса презентувала ще незавершену поему про «Софіївку», зачарувала слухачів щирістю, безпосередністю та витонченим талантом. Свою першу книжку «Істина в любові» представила слухачам Ніна Власюк – дуже світла і доброзичлива людина, що «сховалася» за таємничим псевдонімом Нік Армс.

Надзвичайно прихильно філологи зустрічали поета з оригінальним індивідуальним почерком, професора Юрія Кисельова. Дружня, доброзичлива атмосфера семінару сприяла плідній і продуктивній роботі. На розгляд аудиторії бібліотекою університету була представлена виставка книг письменників Уманщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x