На Черкащині однокласники побили третьокласника

На Черкащині однокласники побили третьокласника

Як повідомив у Фейсбуці журналіст Сергій Радченко, третьокласник із Чорнобаю Давид Лавріненко вже тредій день перебуває у місцевій райлікарні у тяжкому стані. 1 жовтня хлопець прийшов після уроків до матері на роботу і втратив свідомість. Перед цим розповів, що його побили однокласники.
Дитина перенесла дві операції. Видалили селезінку.
У школі випадок поки що не коментують. Прокуратура відкрила провадження за фактом необережного нанесення тяжкого тілесного ушкодження.
За словами журналіста, є ще інша версія. За якою школяр після уроків міг впасти з високої споруди, коли грався. Батьки в це не вірять, оскільки кілька тижнів тому син вже повертався після школи з надірваним вухом.
2 жовтня до лікарні приходив один із батьків хлопця, на якого вказав Давид. Погрожував розправою подрузі матері, аби та не поширювала нібито неправдиву інформацію.
Зараз обласні лікарі намагаються вирішити проблему із транспортуванням постраждалого школяра до іншої лікарні. Планують залучити санавіацію.
У прес-службі прокуратури Черкаської області повідомляють, що наразі зареєстровано кримінальне провадження за фактом отримання тілесних ушкоджень малолітнім жителем смт. Чорнобай.
Так, за вказаним фактом Чорнобаївським відділенням поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні здійснює група прокурорів Золотоніської місцевої прокуратури. На цей час досудове розслідування триває, вживають заходи, спрямовані на всебічне, повне та неупереджене дослідження всіх обставин події.
Також указане кримінальне провадження перебуває на контролі керівництва прокуратури Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x