«Черкаські Мавпи» перемогли віце-чемпіона Кіпру

«Черкаські Мавпи» перемогли віце-чемпіона Кіпру

Баскетбольна команда з Черкас наперекір прогнозам букмекерів яскраво перемогла кіпрський«Керавнос» з рахунком 75:64. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Підлеглі Максима Міхельсона провели рівну першу половину, але вже фірмовий для нового сезону третій період зустрічі розставив все на свої місця. До Кіпру чинні чемпіони Суперліги Парі-Матч полетять в якості фаворитів та із запасом у 11 балів.

БК «Черкаські Мавпи» – БК «Керавнос» – 75:64 (17:17, 14:15, 24:16, 20:16)

Розпочалась гра в черкаському ПС «Будівельник» з швидких балів від кіпріотів – два бали влучив Ентоні Кінг. Після цього ще одну влучну двоочкову спробу реалізував лідер суперників української команди – Мохамед Абукар. Лиш після цього «Черкаські Мавпи» зуміли відкрити лік власним набраним балам. Молодий центровий Дмитро Скапінцев раз-по-раз провалювався під кільце та збирав фоли на собі. Після тривалого результативного відрізку від молодого черкасця на паркеті з’явився Ігор Чумаков, який відразу ж здобув 5 балів поспіль, а влучний триочковий від Олександра Кобця і взагалі зрівняв рахунок у грі.17:17 після першої десятихвилинки.

В другому періоді «Керавнос» знову спробував здійснити ривок та віддалитися в рахунку від «Мавп», проте команда Максима Міхельсона тримала удар та не відпускала суперника на значну відстань. В середині ж чверті все той же нестримний Дмитро Скапінцев реалізував чергові два після передачі від Янга і знову зрівняв рахунок в грі.

За декілька миттєвостей ці ж самі гравці змінили свої ролі: Дмитро Скапінцев віддав результативну передачу, а Брендон Янг влучив дальній і цим самим вивів господарів паркету вперед у рахунку. Завершився період за мінімальної переваги кіпріотів – 31:32.

Третя десятихвилинка стала вирішальною у матчі. Форвард «Мавп» Ігор Чумаков вийшов на паркет неймовірно зарядженим та забив серію надзвичайно важливих дальніх, завдяки яким вже в середині третьої десятихвилинки перевага «Мавп» складала 10 балів.

Найбільш яскравий момент припав також на третій період: вихованець «Черкаських Мавп» та кращий данкер минулорічної Суперліги Парі-Матч Іван Ткаченко вколотив згори однією рукою неймовірний постер-данк через кращого гравця суперників – Мохамеда Абукара. Цим моментом молодий захисник підняв на ноги всіх в ПС «Будівельник».

Четвертий період команди відіграли більш рівно, перевага команди Максима Міхельсона подекуди сягала і 14 балів, проте завершилась гра за +11 для черкасців.

Матч відповідь 10 жовтня в Нікосії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x